silversmeden.hsbbrfwebb.se|brfsilversmeden@telia.com
Kontakt2020-11-24T13:55:00+01:00

Kontaktuppgifter för HSB Brf Silversmeden

Kontakta styrelsen

Tveka inte att höra av dig till styrelsen om du har några frågor eller om du är intresserad av att gå med i styrelsen. Du når styrelsen på brfsilversmeden@telia.com.

Kontakta föreningens vicevärd

Föreningens vicevärd heter Mats Nilsson. Vicevärden kan hjälpa dig med att avhjälpa låsproblem, ompackning av kranar, se över element, fläktar och rinnande toaletter. Vicevärden kontrollerar också utebelysningen och belysning i förråd.

Behöver du låna häcksax eller högtryckstvätt, hyra släp eller föreningslokalen är det också vicevärden du kontaktar. Behöver du färg eller råd gällande en försäkringsskada kan vicevärden hjälpa dig med det med.

Du når vicevärden vardagar mellan kl 9.30-11.30 på 070-52 07 044.

Områdeskontoret ligger på Nordanvindsgatan 9A och är öppet måndagar mellan kl 17.00-18.30.

Felanmälan

Uppstår det något fel i din bostad eller på föreningens egendom, såsom en läckande kran, stopp i avlopp eller något annat fel ska du om möjligt först kontakta föreningens vicevärd för att se om det är något som vi kan lösa på plats innan du gör en formell felanmälan.

Fel som inte vicevärden kan avhjälpa anmäler du till HSB Nordvästra Skåne. Du kan lämna din felanmälan här eller på telefon 042-19 95 90. HSBs felanmälan är bemannad vardagar 08.00-16.30, övrig tid kopplas du vidare till HSBs fastighetsjour. Efter att du lämnat din felanmälan kontaktas du av en entreprenör för att boka in en tid när felet kan åtgärdas.

OBS! Avsikten med jourtjänsten är att få hjälp med akuta reparationer som omedelbart måste utföras. Alltså, endast för reparationer som inte kan anstå till nästkommande arbetsdag!

Ansvaret för att fel åtgärdas följer föreningens stadgar och bostadsrättslagen. Det innebär att vissa fel är bostadsrättshavarens ansvar. Du får besked från felanmälan om det är du som kan betalningsansvarig för att åtgärda felet.

Förvaltning

Föreningen anlitar HSB Nordvästra Skåne för förvaltningen. HSB bistår föreningen med tjänster inom ekonomi och administration, teknisk förvaltning samt felanmälan och reparationer. Nedan finner du uppgifter till föreningens kontaktpersoner på HSB. Du kan läsa mer om HSB och bostadsrätt på HSBs hemsida.

Har du frågor som gäller underhållsärenden, försäkringsärenden med mera? Kontakta föreningens förvaltare:

Viktor Spinola
viktor.spinola@hsbhbg.se
042-19 95 00

Administrativ service

Har du frågor som gäller månadsavgifter, autogiro, pantförskrivningar, överlåtelser samt andrahandsuthyrning? Kontakta då föreningens administratör:

Yvette Andreasson
yvette.andreasson@hsbhbg.se
042-19 95 00

Självservice

hsbnvs.se kan du själv knappa in dina uppgifter och skicka efter avier, anmälan om autogiro med mera som sedan skickas till dig per mail.

Föreningens faktureringsadress

Faktureringsadress: HSB Brf Silversmeden, 1880000 FE 787, 838 74 Frösön

Organisationsnummer: 716406-1918

Karta

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email